Telefoon: 06-51375297Klik op logo om e-mail te sturen


Deel je ervaring over "WiiUWii Ombouw Service" met anderen, dit kun je doen door je ervaring te omschrijven in mijn "Gastenboek".

Software en uitleg downloaden via news server

 


Download hier eerst "WinRar" om de .rar bestandjes uit te pakken
Download hier "Adobe Acrobat Reader 9" om de handleidingen te kunnen lezen

LET OP !!!!!! programma "FTD 3.8" FTD heeft per 1 maart 2011 de deuren gesloten.

Download hier de alternatief "Spotnet" v1.8.1.1 voor "FTD". Hiermee kun je de laatst geposte spellen bekijken.Download hier het Download programma "Grabit v172b6". Deze vereist een NewsServer

Download hier "QuickPar-0.9.1.0-NLD" om downloads te repareren wanneer b.v. met Grabit niet lukt.


Download hier "WBFS Manager v3.0.1 Win.32bit" om gedownloade Wii spellen via een PC op een externe harde schijf of USB stick te plaatsen.

Download hier "WBFS Manager v3.0.1 Win.64bit" om gedownloade Wii spellen via een PC op een externe harde schijf of USB stick te plaatsen.

 


Download hier "WBFS Manager 1.2 MacOS" om gedownloade Wii spellen via een PC op een externe harde schijf of USB stick te plaatsen. 

 


Acer 3DS plus WoodR V1.62 firmware (27-8-2013). Pak het .zip bestand uit en plaats deze op de MicroSD kaart, wanneer het aangeeft om oude bestanden te overschrijven klik dan op "JA".

 


 

 

___________________________________________

R4i Gold WoodR4 V1.62 firmware (27-8-2013). Pak het .rar bestand uit en plaats deze op de MicroSD kaart, wanneer het aangeeft om oude bestanden te overschrijven klik dan op "JA".Klik hier voor:


________________  

Klik hier voor:

R4i Gold

 

Beknopte uitleg installatie en gebruik van benodigde software om via NEWS SERVER te downloaden en een Wii spel te branden of op een HD te plaatsen.

De download procedure is gebaseerd op een direkte verbinding met een NEWS SERVER, dat wil zeggen dat je een betaalde account moet aanmaken bij een NEWS SERVER. Na het aanmaken van een account ontvang je een "Gebruikersnaam" met een "Wachtwoord", het verschilt per NEWS SERVER of je deze per post of via de e-mail ontvangt. Wanneer je de gegevens hebt ontvangen kun je deze tijdens of na de installatie van "Grabit" invoeren, "Grabit" maakt dan bij het opstarten automatisch verbinding met de desbetreffende NEWS SERVER.

Hier zijn een paar linkjes van NEWS SERVERS:


 


 


 

Wanneer bovenvermelde is geregeld kun je de volgende stappen uitvoeren:

* Download "Spotnet" of "Grabit" en installeer het programma, tijdens de installatie moet je de inloggegevens invoeren die je van de newsserver hebt ontvangen. Open het programma en deze zal meteen kijken naar nieuwe spots, wanneer die klaar is selecteer je "Spellen". Klik op bewerken enselecteer "Downloadmap" en verwijs naar de map waar je de downloads wil opslaan. Klik linksboven op "Formaat" en scroll vervolgens naar beneden tot je bij de Wii spellen bent aangekomen. Dubbelklik op het gewenste spel en klik vervolgens op de pijl rechtsboven in het scherm. Je kunt kijken in de tabblad "Downloads" of deze start, wanneer deze klaar is zal de download in de aangewezen folder te vinden zijn.

* News server (NZB) download site

http://www.nzbserver.com/

* Je kunt ook een op naam zoeken in

http://www.nzbindex.nl/

http://www.binsearch.info/

Tik in de zoekbalk "Wii.....(en de naam van het spel)" en klik op zoeken, vervolgens zie je de resultaten en zie je een regel waar je het spel kan aanvinken (aan begin van de regel), scrol dan naar beneden of boven en klik op "Maak NZB" en kies vervolgens "open" in de popup.

* Als je "Grabit" geinstalleerd hebt dan zal je in eerste instantie na kiezen van openen het programma "Grabit moeten toewijzen voor te downloaden, bij volgende downloaden zal "Grabit" vanzelf opstarten.
Als "Grabit klaar is met downloaden dan zal hij proberen zelf de gedownloade pakketjes (.rar files) uitpaken en gereedmaken in de "Extract Folder".

* Mocht dit niet lukken dan kom je .rar files te kort, dan kun je "Quickpar" installeren en dan dubbelklikken op een .par2 file die in de Download folder van het spel zit.
Hij zal trachten om de ontbrekende bestandjes toe te voegen, dit kan meerdere pogingen eisen met andere .par files in dezelfde folder.

* Als alles gelukt is dan heb je een .ISO file die je met "WBFS Manager" naar je harde schijf opslaan.


Klaar is de Wii game.