Telefoon: 06-51375297Klik op logo om e-mail te sturen


Deel je ervaring over "WiiUWii Ombouw Service" met anderen, dit kun je doen door je ervaring te omschrijven in mijn "Gastenboek".

WiiUWii FAQ


Meest gestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen over de softmod en wat het met de Wii / Wii-U doet.


Kan een Wii-U met firmware 5.5.2.E aangepast worden?

Ja, de Wii-U met firmware 5.5.2.E is voor Loadiine GX2 en vWii met WiiFlow aan te passen.


Deze harde schijf is niet geschikt voor Wii-U en Wii aanpassing.

Deze 2,5" harde schijf van Western Digital de WD Elements IS NIET GESCHIKT voor deze aanpassingen. dit geld voor alle versies.Wat gebeurd er met mijn Wii / Wii-U als er een softmod uitgevoerd wordt ?

De softmod zorgt ervoor dat een aantal besturingsbestandjen die kopieblokade bevatten vervangen worden met bestandjes zonder deze blokkade. Tevens worden er aansturingen geladen om met een externe HD te communiceren.

 

Waarom zou u de Wii / Wii-U door WiiUWii om laten bouwen ?

WiiUWii beseft dat de keus om je Wii softwarematig om te laten bouwen niet altijd een makkelijke beslissing is aangezien een Wii / Wii-U een kostbare aanschaf is. Wanneer u twijfelt kunt u altijd contact opnemen en uw vragen aan WiiUWii stellen, wij zijn niet ingestelt om u geforceerd over de streep te trekken maar ons streven is om helderheid te verschaffen. Wanneer u toch besluit om uw Wii / Wii-U door WiiUWii om te laten bouwen dan garandeerd WiiUWii dat u veilig en lang gebruik kunt maken van deze mogelijkheid. WiiUWii zorgt ervoor dat u probleemloos gebruikersgemak heeft en wanneer er onverhoopt toch b.v. per ongeluk het geheugen van de Wii / Wii-U wordt gewist of een noodzakelijke update nodig heeft zal WiiUWii kosteloos (Alleen wanneer de Wii door WiiUWii is omgebouwd) uw Wii / Wii-U weer softmodden zodat u weer van alle mogelijkheden gebruik kunt maken.

 

Is softmodden veilig voor de Wii / Wii-U ?

JA: Bij een Softmod behouden nieuwe Wii / Wii-U gewoon de garantie aangezien de Wii / Wii-U niet open gemaakt wordt. Ook is de Softmod niet permanent en is ten alle tijde te verwijderen wanneer de Wii / Wii-U met garantie naar Nintendo voor reperatie opgestuurd dient te worden.

 

Raak ik na de Softmod functies of instellingen in de Wii / Wii-U kwijt ?

Neen, alles blijft zoals het voor de Softmod was en blijft ongewijzigd, er worden alleen een functionele optie toegevoegd.Kan de Wii / Wii-U mode aangepast worden ?

Op het ogenblik niet, mocht dit in de toekomst toch mogelijk zijn dan zal WiiUWii bij klanten die al eerder de Wii / Wii-U ombouw bij WiiUWii hebben laten uitvoeren kosteloos deze optie toevoegen. 


Mag ik na de Softmod de Wii / Wii-U via Nintendo online nieuwe Firmware updaten ?

Na een softmod wordt firmware updates via Nintendo afgeraden, dit kan de softmod negatief beïnvloeden. Een update is vaak niet noodzakelijk en functioneel geen verbetering. Zolang alles naar wens werkt moet je niet updaten. Wanneer een update voor het afspelen van een nieuw spel nodig is dan kunt u altijd met WiiUWii contact opnemen en wij voeren die graag kosteloos voor u uit, indien noodzakelijk updaten we tevens de softmod.

 

Hoe bescherm ik mijn Wii / Wii-U tegen Nintendo online updates ?

Na de ombouw is het verstandig om uw Nintendo Wii / Wii-U niet te updaten, de update zal waarschijnlijk de functies van de homebrew applicaties veranderen of blokkeren.
Om je softmod te beveiligen tegen “Systeem Update” van Nintendo adviseer ik om “Ouderlijk toezicht” in de Wii-U in te stellen. wanneer een update noodzakelijk is dan voeren wij die graag kosteloos voor u uit. Updates voor de Wii kunnen wij blokkeren, dit zullen wij ook instellen.

  

Waarom zou ik kiezen voor het afspelen vanaf een externe harde schijf of SD kaart?

Met gebruik van een externe harde schijf maak je geen gebruik meer van de DVD drive en de Laser, hiermee voorkom je mechanische slijtage en heb je langer plezier van je Wii / Wii-U.

 

Heb ik garantie op de Softmod ?

Na de softmod krijgt u een uitgebreide uitleg en wordt aangetoond dat alles werkt. U krijgt na de Softmod kosteloos "update garantie" wanneer de softmod verouderd is en problemen vertoond bij eventueel nieuwe spelletjes, wanneer er vernieuwde updates van Nintendo zijn die invloed hebben op nieuwe spelletjes dan volgt een update in de Softmod software snel en lost vaak het probleem weer op. Ons streven is om u zo lang mogelijk van deze mogelijkheid te laten genieten.

 

Kan ik bij de uitvoering van de Softmod bij blijven ?

Aanwezig zijn bij de uitvoering van de Softmod heeft de voorkeur aangezien je dan in staat bent om vragen te stellen. Je mag ook de Wii / Wii-U afgeven en later weer af halen, bij afhalen ontvangt u zowiezo een uitgebreide uitleg.

 

Hoe lang duurt het uitvoeren van een Softmod ?

De hele uitvoering met uitleg duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, waarvan de meeste tijd in de uitleg zit.

 

Werkt een 2,5 " externe harde schijf (laptop model) een Wii-U ?

De USB poorten van de Wii-U geven niet voldoende spanning af om dit type HD te voeden met een USB kabel waaraan beide kanten 1 USB stekkern zit. Voor deze type HD heb je een USB kabel nodig met aan een uiteinde een extra USB stekker voor de voeding. Andere oplossing is een 3,5" harde schijf die gevoed wordt met een AC adapter. 

 

Mocht uw vraag er niet bij zitten dan kunt u via wiiuwii@live.nl uw vraag stellen en ik zal zorgen dat uw vraag beantwoord wordt.

U kunt ook telefonisch uw vraag stellen via nummer: 06-51375297.